OPH ry:n terveiset

Morjens kaikki ja Hyvää alkanutta vuotta!

Oulu Pop History –sivustolla on käynnistynyt uusi blogi, joka on avoin kaikille Oulun ja lähiseudun historiallisissa bändikuvioissa mukana olleiden kirjoituksille, kuville ja kommenteille. Nyt mukaan kirjoittamaan ja kertomaan omia kokemuksia ja muistikuvia seutumme pop-musiikin vaiheista, -bändeistä, -keikoista ja keikkapaikoista ja kaikesta aiheeseen liittyvästä, ihan 50-60 –luvun taitteesta alkaen jonnekin 90-luvulle asti.

Tarkoituksena on saada mukaan runsaasti kirjoittajia, entisiä ja nykyisiä bändimuusikoita tai muuten touhua läheltä seuranneita. Kuka tahansa voi myös lisätä tai kommentoida aiempia kirjoituksia. Kirjoituksien lukumäärää per tekijä ei rajata, voit lähettää yhden tarinan tai useitakin. Voit halutessasi käyttää nimimerkkiä, tai esim. pelkkää etunimeä tai lempparinimeä, jos ilmoitat oikean henkilöllisyytesi webmasterille.

Alkuvaiheessa blogi toimii siten, että kirjoitukset lähetetään spostilla osoitteeseen:  oulupophistory@dnainternet.net  .
Jatkossa aktiivisimmat kirjoittajat saavat oman tunnuksen ja ohjeet, joilla voivat lisätä itse kirjoituksia yms. materiaalia OPH -blogisivustoon.

Huom. Jos blogikirjoituksen mukaan liitetty kuva ei ole itse ottama, kuvalähde tulee ehdottomasti mainita. Myös kuvaajan nimi, jos se on tiedossa.

OPH –blogisivustot ovat moderoituja, ts. kirjoituksien sisältö tsekataan ennen niiden julkaisua. Asiatonta tai loukkaavaa sisältöä emme julkaise.
Tarkoittaa myös sitä, että kun tekstisi postitat, se ei ihan samalla sekunnilla putkahda blogisivuille. Pian kuitenkin.

… ja ei kun kirjoittamaan!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s