Selevitetty tappaus

arja_p

…moni taitaa muistaa kuvan (kuva ArjaP:n arkistosta?) pelimannin ja tunnistaa rummutki, mutta misä kuva on otettu ja mikä on vasemmasa yläkulumasa näkyvä kalteva vekotin?

  • Wilds – ja myöhemmin Atlantic -yhtyeen kosketinsoittaja, edesmennyt Arto ”Artsi” Laurilahan siinä hymyää. Oisko Wilds -rumpali Väinö ”Väiski” Korhosen rumpusetti, muistaakseni Väiskillä oli tuon värinen setti. Tais olla hienot Ludwigit peräti. Tai oisko Väiskin isonveljen Erkki ”Era” / ”Korkki” Korhosen rummut?.-Vino vahvistin takavasemmalla on ehkä Artsin tuolloinen oma, Yamahan valmistama varhainen vahvistinmalli TA-60. ”Teltta-Yamahaksi” tietenkin ristimme muotonsa vuoksi tuon vahvistimen. Harjateltan muotoa. Siinä oli ihmeelliset kaiuttimet(2kpl), kartiot jotain lasikuitua tms.. Noitten kaiutinten valkoisten kartioiden muoto oli sellainen merkillinen ”vinoneliösuunnikas”, ei suinkaan pyöreä kuten yleensä kaiuttimissa. Transistorivehje, moderni omana aikanaan. Ihan oma disain : )
    Kuvauspaikasta ei tietoa. Wilds ainakin treenaili alkuaikoina mm Korhosen perheen kellarissa.

  • Arto Laurila asui samassa osoitteessa kuin me joskus 60-70 lukujen taitteen paikkeilla. Wilds treenasi Alppitie 3:n pommisuojassa. Tuo kuva voisi olla sieltäkin?

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s