The Wild Things 31.1.1970

Kajaanin Sampolassa:

Lehti-ilmoitus sai meidät innostumaan: ” Klo 20-2.00 yötansseissa tavataan, soittaa: Suomalais-Ruotsalainen The Wild Things-yhtye, ylivoimaisesti syksyn suurin suosikki”

Matkalla kävi huonosti, kun nafta loppui, mutta onneksi ”auttavat kädet” eli kaksi miestä antoivat naftaa. ”Julle tupajumi” ei ollut nyt  matkassa, feelinki oli sen takia vähän alhaalla.

Sampolaan saavuimme klo 20.00.  Aloitimme Good Golly Miss Mollylla. Yleisöä oli jo jonkin verran. Alkufeelis oli vähän huono, mutta se parani, kun ajatteli, että tämä on viimeinen rytkykeikka ja viimeinen tällä kokoonpanolla. Soitimme uusista: Groovin, Ancel Of  The Morning, jotka meni hyvin. Proud Mary meni kohtalaisesti, siinä Peter lauloi matalaa ääntä ja Repe Mayal alempaa.

Yleisö näytti olevan tyytyväinen musikiimme taputuksien perusteella. Loppuillasta oli Sampola väkeä täynnä. ”Goodsmankka” soi tauolla ahkerasti ja lavan takana oli iso lauma ”naaraita”, joista 2-3 oli hyvännäköistä. Muista mainittakoon ”Hanna-hirviö”, joka jahtasi kiimaisena Rottaa viime kerralla.

Bassorummun soundi oli hyvä ja poljin pysyi KERRANKIN kiinni! Rumpujen soundi oli aika hyvä, välistä tuli tilanteita jolloin Repe ja Peter olivat jossain maleksimassa ja me soitettiin kolmestaan: Rotta, Jofrey ja minä (Pauli).

Vielä kappaleista mainittakoon: Midnight Special, Neigbour, Neigbour, When I Come Home, This Hammer, Somebody Help Me, jotka menivät rautaisesti. Summer Time, jonka minä lauloin ja Groovin olivat illan ”Best selleriä”.

Muutamissa kappaleissa aloin väsyä ja soitto oli rankkaa! Mutta onneksi aika meni nopeasti. Mustang Sally meni ensi kerralla hyvin ja siinä oli hyvä soul-feelinki. Repellä ja Rodulla oli lainassa Sture Holmbergin (Tonics) kaapit ja vahvari ja soundi oli ”marbles”.

The Wild Things

Lopussa ilmestyi ”Reijo Rasvis and Company” ja he huusivat Arvoa lavalle. Man Of  The World´in jouduimme soittamaan kolmestaan. Bobby hermoili kappaleitten kanssa. Bad Moon Rising ja Blowing In The Wind olivat suosiossa Sampolassa!

Lopputulos: Oli mukava se todeta last keikaksi ja rahaakin tuli paljon!

The Show Must Go On!

-Paavo ja Pauli

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s