Rockin SM-kisoissa

Lasihelmipeli otti osaa Rockin SM-kisoihin vuonna 1994:

” Osallistuimme vuonna 1994 demonauhallamme Rockin SM-kisoihin. Demon perusteella pääsimme jatkoon ja kisapaikkana oli Kuopion Wanha Mestari. Kuusihenkinen orkesterimme ja pari tyttöystävää lähti matkaan kahdella autolla mukanaan henkilökohtaiset instrumentit.

Kuopiossa karsittiin Turussa järjestettävään loppukilpailuun pääsevä bändi.

Bändejä oli Kuopion karsinnoissa kymmenen, me ainoana Oulusta. Ja olipahan todella hyviä bändejä seassa! Omaa vuoroamme odotellessa ajattelin kilpakumppaneitamme kuunnellessa, että ei toivoakaan loppuskabaan pääsystä.

Lasihelmipeli

Viimein tuli myös Lasihelmipelin vuoro astua korkealle estraadille. Yleisöä oli tupa täynnä ja tuomaristo istui aivan ravintolasalin perällä tarkkana arvioimaan oululaisbändin settiä ja esiintymistä. En muista enää kuinka monta biisiä soitimme.

Vuoromme loputtua jäimme lavalle kuuntelemaan tuomarin sanallisen palautteen, josta en muista muuta kuin sen, että laulaja-kitaristi oli uskottava.

Viimeisen bändin esiinnyttyä, tuomaristo jakoi bändeille pisteet. Voittaja pääsi jatkoon ja me olimme muistini mukaan joko kolmas tai neljäs. Juttelin tilaisuuden loputtua baaritiskillä tuomaristoon kuuluneen Riku Mattilan kanssa ja hän kehui meitä vuolaasti ja kertoi halunneensa meidät jatkoon ja oli näin ollen antanut meille täydet pisteet. Laiha lohtu sinänsä, vaikka Rikua kitaristina kovin diggailenkin.

Bändi palasi yötä myöten pettyneenä Ouluun. Laulaja-kitaristi oksensi matkalla maantien varteen. Oliko se pettymyksen ykä vai olutykä, mene ja tiedä?” 🙂

-Markku Vahtola

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s